Voor de professional: lease uw luchtreinigers Defender en haal NU zuivere lucht op de werkvloer voor uw medewerkers en bezoekers.

EuroQueen

Covid Safe

button images

Luchtzuiveraars, getest en goedgekeurd door FOD Volksgezondheid

U kan onze luchtzuiveraars vinden op de FOD-lijst van gecontroleerde en toegestane ventilatiezuiveringsproducten via deze link.

Al onze toestellen zijn officieel goedgekeurd als efficiënte hulpmiddelen in de strijd tegen Covid-19 en staan op de lijst opgemaakt door de Federale Overheidsdienst.

Onze toestellen en bijbehorende filters zijn eveneens goedgekeurd door het FDA en voldoen aan de ISO-norm die aantoont dat het toestel ook mag gebruikt worden in medische ruimtes.

De Defender, dé remedie
voor luchtvervuiling binnenshuis

De mobiele luchtreiniger van EuroQueen filtert de lucht tot 99.99 % tot wel 0.1 micron op twee efficiënte manieren. De medifilter vernietigt enerzijds virussen, virusvarianten en bacteriën. Anderzijds zuivert de filter pollen, allergenen en fijnstof uit de lucht.

Dankzij zijn compacte vorm, laag geluidsniveau en mobiele karakter is ons toestel uiterst geschikt om te gebruiken waar en wanneer nodig. De Defender is heel stil (46.5 dB) en ideaal voor kantoorruimtes, medische ruimtes, horeca en particuliere woningen.

Het toestel is eenvoudig mee te nemen, ook naar kantoor, naar uw slaapkamer of zelfs op vakantie in de campingcar. Het filtert ruimtes tot 65 vierkante meter!

zwart Artboard 1

Koop uw antibacteriële
filters hier!

De filters van de Defender en van de FilterQueen zijn (medisch) getest.