Voor de professional: lease uw luchtreinigers Defender en haal NU zuivere lucht op de werkvloer voor uw medewerkers en bezoekers.

EuroQueen

Voor thuis

defender for home 1

Uw partner voor zuivere lucht binnenshuis

Door steeds betere isolatie kunnen micro-organismen moeilijk uit uw woning ontsnappen. Bovendien zorgt uw ventilatiesysteem voor een constante toevoer van vochtpartikels. Zo kunnen schadelijke micro-organismen zich eenvoudig vermenigvuldigen. Om te voorkomen dat ze uw luchtwegen schaden, is een luchtreiniger een uitstekende keuze.

De luchtreiniger van EuroQueen heeft een ultrafijne filter die 99,99% van de luchtdeeltjes van 0,1 micron tegenhoudt. Daarmee ademt u met andere woorden steeds gezonde lucht in. Veel van onze klanten getuigden al dat ze het verschil snel merkten. Onze luchtreinigers zijn van oerdegelijke kwaliteit en gaan decennialang mee.

Dé oplossing voor allergieën, astma & chronische longaandoeningen

Onzuiverheden ontstaan in vrijwel alle hoeken van uw huis. Denk onder andere aan stof op uw elektronica of huisstofmijt.

Zulke broeihaarden kan u met een dieptereiniger van EuroQueen grondig wegzuigen. Die is veel krachtiger dan een gewone stofzuiger en ideaal om bekleding (bv. tapijten, matrassen & gordijnen) mee te reinigen.

Onze dieptereinigers zijn eenvoudig in gebruik en gaan gemiddeld 25-35 jaar mee. Ze zijn aangepast voor intensief gebruik op o.a. parket-, laminaat-, vinyl- en natuurvloeren. Bovendien zijn ze makkelijk te ledigen en zo goed als onderhoudsvrij.

De producten van FilterQueen zijn getest en gekeurd. De filters zijn medisch getest en goedgekeurd als medisch product klasse II.

leaf
leaf
Stofzuiger met dieptereiniging

Koop uw antibacteriële
filters hier!

De filters van de FilterQueen dieptereiniger zijn antibacterieel en antiallergisch.

Bio cones 6 stuks met 1 medifilter webshop