Voor de professional: lease uw luchtreinigers Defender en haal NU zuivere lucht op de werkvloer voor uw medewerkers en bezoekers.

EuroQueen

Reviews

Atelier Géraud in Antwerpen gebruikt de Defender 4000 medische luchtreinigers in het kapsalon om zijn medewerkers en klanten beter te beschermen. Serge, de zaakvoerder, getuigt: "Wij zijn heel tevreden over de toestellen en we krijgen zeer goede reacties van onze klanten. Die voelen zich veilig en komen met een gerust hart naar onze zaak. Ze merken dat we om hun welzijn geven doordat we inzetten op gezuiverde lucht in het atelier. Mijn medewerkers zijn ook heel gerustgesteld. Wij houden ons uiteraard ook aan alle coronamaatregelen. Dankzij de Defender zuiveren we de lucht binnen tot 0,1 micron tot 99,99 %, de toestellen bieden nog een extra bescherming en laten ons toe om nog veiliger te werken. Wij bevelen het gebruik van een Defender-luchtreiniger ten zeerste aan op plaatsen waar mensen samenkomen en waar het in ieders belang is om elkaar nog beter te beschermen."

Atelier Géraud - Serge Kapperszaak in Antwerpen

We gebruikten de luchtreiniger van EuroQueen initieel in de rokersruimte van ons restaurant. Nu we het restaurant nog beter moeten zuiveren, gebruiken we de Defender om onze klanten en onszelf te beschermen tegen COVID-19. Met de deursticker is er een extra reden om voor ons te kiezen. Wij zijn heel tevreden over de werking van de Defender.

Jeannot, Roni, Corneel en Henrick Ringoir-Leus Restaurant De Rooselaer, Heusden

Ik ben heel tevreden met mijn FilterQueen-luchtreiniger. Je voelt echt dat de lucht zuiver is. Het geluidsniveau valt heel goed mee, zeker op de middelste en laagste stand. Een echte aanrader! Ik adem en slaap in zuivere lucht en dus slaap ik veel beter.

Charissa - Zichem

Wij hebben de centrale stofzuiger Venus - doe-het-zelfkit van EuroQueen geïnstalleerd in onze renovatiewoning. Zeker een aanrader, ook de ondersteuning bij de installatie was erg professioneel. Het toestel is uiterst gebruiksvriendelijk.

Gratien - Laarne Restaurant

Ik heb de Defender medische luchtreiniger van FilterQueen sinds enkele maanden in huis gehaald. Om mijn klanten beter te beschermen tijdens hun bezoek aan mijn praktijk heb ik besloten om de Defender in huis te halen en ben hier heel tevreden mee. Ik kan het toestel alleen maar aanbevelen. Gezonde en zuivere lucht in huis halen, is essentieel. Zeker tijdens de huidige coronapandemie is het belangrijk ons nog beter te beschermen tegen virussen.

Ann Gillis uit Heusden (Laarne) Kinesitherpateute

Wij hebben al jarenlang de producten van EuroQueen in huis, zowel de centrale stofzuiger van EuroQueen als de Defender luchtreiniger. Wij zijn overtuigd dat fijn stof heel ongezond is. Onze zoon is allergisch voor stof, pollen en huisstofmijt. Door de Defender in de meeste ruimtes zijn werk te laten doen, zijn de allergieaanvallen ferm afgenomen en kan mijn zoon goed ademen en slapen, ook in het pollenseizoen. De Defender is stil en zeer efficiënt. Wij gebruiken hem ook om ons nog beter te beschermen tegen het coronavirus als er iemand op bezoek komt. De Defender geeft ons een erg veilig gevoel.

R. De Pauw uit Laarne