Voor de professional: lease uw luchtreinigers Defender en haal NU zuivere lucht op de werkvloer voor uw medewerkers en bezoekers.

De professional

defender-op-kantoor-portugal-bewerkt

De voordelen van de defender luchtreiniger in jouw bedrijf

defender limited edition white 2048x 1

Aankoop- en leasingformules

 

Afhankelijk van uw sector kan u ervoor kiezen om een Defender aan te kopen of te leasen. De leasing is mogelijk op korte en lange termijn.

 

"Ik kan het toestel alleen maar aanbevelen . Gezonde en zuivere lucht in huis halen, is essentieel. Zeker tijdens de huidige coronapandemie is het belangrijk ons nog beter te beschermen tegen virussen "

Ann Gillis uit Heusden (Laarne)

Kinesitherpateute

Gezondere werk- en winkelsituatie

Heeft u al van het sickbuildingsyndroom gehoord? Dat is een fenomeen waarbij werknemers of klanten ziek worden van de lucht die ze in een gebouw (bv. kantoorruimte of handelszaak) inademen.

Een luchtreiniger van EuroQueen zuivert uw kantoor- of winkellucht van alle mogelijks schadelijke allergenen, microben en andere onzuiverheden.

leaf
leaf
Luchtreiniger op kantoor
filterqueen

Investering die rendeert

Voor werkgevers betaalt de investering in een EuroQueen-luchtreiniger zichzelf terug. Dankzij de gezondere luchtkwaliteit vermindert het ziekteverzuim.

Doordat werknemers minder last hebben van kwaaltjes als hoofdpijn, hoesten of irritatie aan de luchtwegen, presteren ze ook beter. Idem dito voor klanten, die door de hygiënische omgeving graag in uw winkelruimte zullen vertoeven.

Onze kwaliteit is klinisch bewezen

Getest door het UZ Gent en door verschillende universiteiten wereldwijd. Wordt ingezet op de covidafdeling van ziekenhuizen en andere medische praktijken (bv. kinesist, osteopaat, tandarts,…).

De FilterQueen Defender werd in een wetenschappelijke studie heel effectief bevonden. (Testing a compact mobile air purification unit , does it do the job – uitvoerder : Hospital Infection Control Team (HICT) van het UZ GENT, 16 juni 2015).

Dankzij de positieve testresultaten heeft UZ Gent besloten om diverse Defender-luchtreinigers in het hele ziekenhuis te gebruiken en in omgevingen met hoge risico’s (bv. isolatiekamers). Het toestel wordt ook in diverse gebouwen geplaatst om de lucht te zuiveren van schadelijke gassen die vrijkomen bij verbouwingen (bv. asbest).

Koop uw anti-bacteriële
filters hier!

De filters van de Defender en van de FilterQueen zijn (medisch) getest.